Тейлър Суифт отново се появи на футболен мач на новата си половинка Травис Келси, като този път във VIP ложата тя беше придружена и от някои от най-близките си приятели.

33-годишната изпълнителка на хита "Bad Blood" се появи с голям звезден антураж, сред които съпрузите Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, новото попълнение в момичешкия ѝ кръг Софи Търнър, прясно разведеният Хю Джакман и др.

Цялата групичка изгледа на крак почти целия мач, като подкрепяха тима на гаджето на певицата и открито демонстрираха радостта си от всяка спечелена от него и съотборниците му топка.

Появата на холивудските звезди предизвика не по-малък фурор от този, който Тейлър направи миналата седмица с присъствието си на стадиона в Канзас Сити, където изгледа победата на тима на любимия си. Певицата определено не остана незабелязана от никого - нито от публиката, нито от играчите, още повече, че в ложата тя беше в компанията на майката на Травис.

Тейлър не спря да подкрепя любимия си

Снимка: Getty images

Присъствието й тогава потвърди все по-засилващите се слухове, че певицата и спортистът са двойка, още повече, че двамата напуснаха заедно стадиона. Няколко дни преди това пък Келси бил забелязан да се прибира рано сутринта в хотела, в който бил отседнал в Ню Джърси, като според информацията той прекарал нощта в апартамента на новата си половинка в Манхатън.

Тейлър в компанията на Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Снимка: Getty images