Албумът "Evermore" на Тейлър Суифт остана начело на класацията на Billboard за втора поредна седмица с продадени 169 000 копия в седмицата до 24 декември, сочат данни на "Нилсен Мюзик", цитирани от БТА.

Миналата седмица тавата дебютира начело на чарта с 329 000 копия. "Evermore" е вторият албум за годината на певицата, която издаде през август "Folklore". Тази седмица "Folklore" слезе от трета на осма позиция в чарта с 53 000 копия.

Албумът "McCartney III" на Пол Маккартни дебютира на второ място в класацията тази седмица със 107 000 копия и е номер едно по продажби на винил за седмицата. Това е двадесет и първият албум на легендарния британец в топ десет на класацията на Billboard за албуми.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На трета позиция тази седмица се завръща бившият албум номер едно в чарта "Music to Be Murdered By" на рапъра Еминем. Тавата изненадващо се изкачи от 199-то на трето място благодарение на изненадващото преиздаване на тавата с 16 бонус парчета на 18 декември. Оригиналният албум с 20 песни излезе на 17 януари и зае първо място в класацията на Billboard на 1 февруари тази година.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos