Тийн сензацията Христина Христова-Тита продължава с образованието. След като тази година тя бе абитуриентка, сега сяда на студентската скамейка в столичен университет.

Вижте снимки на Тита >>

Тита обаче е решила, че няма да учи нещо, свързано с музика, а ще наблегне на по-практични науки. Тя се е записала в специалност "Управление на бизнеса и предприемачеството". Певицата сподели пред Гала, че е изключително доволна, тъй като е приета по първото си желание, а освен това се е справила отлично на приемния тест, където е успяла да покаже с 89% по-добри резултати от конкурентите си. През последните години Тита бе частна ученичка заради изобилието от музикални ангажименти. На практика тя не е ходила на училище.

Преди няколко Тита и Криско пуснаха новото си парче, което ремикс на хит на Мишо Шамара от 90-те години.

Тази година по пътя на студентския живот поемат и децата на актрисата Албена Михова и на певицата Тони Димитрова. И двамата са приети в НАТФИЗ. Синът на Михова ще учи специалност "Кукли". За Мартин това няма да е първи досег с актьорското изкуство, тъй като той вече участваше в сериала "Ние, нашите и вашите".

Дъщерята на Тони Димитрова пък - Магдалена, се похвали в социалните мрежи, че вече е студентка в театралната академия.