Днес Тита пусна дебютния си албум "Аз съм Тита", чийто музикален продуцент е Любо Киров. "Аз съм Тита" е изцяло нов проект с нова музика, казва изпълнителката.

Вижте снимки на певицата >>

Наред с това младата певица публикува и три видеоклипа в YouTube, в които разказва за себе си и за кариерата си, като има части от репортажи за нея, както и откъси от участието ѝ в музикални риалити формати.

Кариерата на Христина Христова - Тита като професионален артист стартира в края на 2016 г. До януари 2020 тя издава десет сингъла, които реализират над 100 милиона гледания и слушания в платформите за аудио и видео споделяне. Следвана е от над 500 000 души в социалните мрежи и за трите години до издаването на този албум има над 350 концертни изяви. Участник във финалите на "Х фактор" едва на 15 години през 2014-а година, където е забелязана от продуцентите си в Адаманд. През 2019-а стига до финал на най-гледаното телевизионно реалити "Като Две Капки Вода", където доразкрива големия си певчески потенциал и открива себе си като личност пред цяла България.

Музикален продуцент на албума "Аз съм Тита" е Любо Киров, който при случайна среща с Тита я подтиква да се захване с музика още, когато тя е на 11 години. Самата тя казва в интервю по повод албума, цитирайки любимата си група Scorpions, че "най-доброто предстои".