Том Ханкс, който има навика да прави фотобомби на булки, нищо неподозиращи за звездната му близост, отново успя да се разпише като VIP гост на сватбено тържество, този път в Питсбърг. 

65-годишният носител на "Оскар" се присъедини към булчинското парти за снимки пред хотел "Fairmont" в центъра на Питсбърг, докато дамите се готвеха да се отправят към мястото на церемонията.

Булката, Грейс Гуолтни, разкри, че е била шокирана да види звездата от "Финч" пред носа си.

"Той каза: "Хей! Аз съм Том Ханкс. Бих искал да си направя снимка с теб". И аз веднага замръзнах и започнах да се оглеждам. Не знаех какво да правя", каза тя пред KCRA.

Свтбеният фотограф Рейчъл Роуланд каза пред "Pittsburgh Post-Gazette", че групата момичета "започнала да крещи и била в шок" след срещата. "Стана така - шаферките излязоха от лимузината, подредиха се, тогава той се появи и позира с тях за снимките и поздрави всички. Веднага след това изчезна яко дим така, както се беше появил. Беше толкова сладко и забавно!", пояснява тя.

Младоженката Грейс каза, че била сигурна, че е той и заради разпознаваемия му глас.

"Изглеждаш толкова красива. Толкова се радвам за теб" каза ми той в ухото", сподели булката и сподели още, че в този момент е мислела за "Toy Story" - Ханкс озвучава каубоя Уди в анимацията.

Булката била толкова развълнувана от срещата, че побързала да разкаже на съпруга си Люк, преди да се оженят в "Carnegie Music Hall". "Имахме момент преди церемонията, когато се молихме и се държахме за ръце и стояхме гръб во гръб, за да не се видим. Казах:"Люк, току-що се срещнах с Том Ханкс".

Гуолтни знаела че актьорът е в града, за да заснеме предстоящия си филм, "Човек на име Ото". Тя го нарече "перфектният актьор", който да играе главния герой, пенсионер, който завързва невероятно приятелство със съседите си.

"Със сестра тъкмо си говорихме колко много харесваме книгата. Беше лудост, говорихме за него и той се появи. Сигурна съм, че много други булки от Питсбърг биха се радвали той да "бомбардира" снимките им", споделя тя.

Това не е първият път, когато Ханкс се превръща в изненадващ гост-знаменитост на сватба. През октомври той позира за снимки с две жени, които се ожениха на плажа до кея Санта Моника в Калифорния.