Шарлот Райли, съпругата на актьора Том Харди, е родила второто им дете миналия месец.

Вижте снимки на Том и Шарлот >>

Бебето приличало много на актьора. Според неназовани източници то се казва Форест, като героя от филма "Форест Гъмп", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Двамата вече имат момиченце на три години. Том Харди има и син Луис от предишна връзка. Том Харди е казвал, че няма по-трудна работа от родителството, нито пък по-важна. Преди да се роди второто им дете, Том Харди и съпругата му се преместиха да живеят в спокоен район в покрайнините на британската столица. В старата им къща в югозападен Лондон ги тормозеше почитателка на актьора.

"Том харесва новия си живот в провинцията и разхожда кучето си всяка сутрин. Това място изглежда идеално, за да отгледат с Шарлот новото си бебе" - каза преди време човек от обкръжението му.

Шарлот Райли също е актриса. Тя и Том Харди се запознаха на снимачната площадка на минисериала "Брулени хълмове" през 2009 г. и участваха заедно в сериала "Остри козирки". Двойката сключи брак преди четири години.

Том Харди е казвал, че с Шарлот се стараят да не се откъсват един от друг повече от три седмици. Заради професията им понякога това е трудно, защото ангажиментите им може да са на противоположни страни на света. Той също благодари на съпругата си, че подкрепя кариерата му и като актриса проявява повече разбиране.