Том Холанд е в отпуск.
27-годишната звезда от "Спайдърмен: Няма път към дома" е решил да си вземе почивка от актьорската професия, след като продуцира и участва в сериала на Apple TV+ "Претъпканата стая".

"Бе труден период, със сигурност", сподели Холанд пред изданието "Extra" по-рано тази седмица. "По време на снимките изследвахме определени емоции, които до този момент ми бяха непознати. Освен това бях и продуцент, а на снимачната площадка е неизбежно да се сблъскаш с всякакви проблеми и да работиш под натиск", разказва.

Макар ролята, в която се превъплъщава да му харесва, актьорът все пак признава, че го е "пречупила" в процеса на работа. "Сега си взимам една година почивка и това е в резултат от снимките на сериала", добавя той.

В криминалето Холанд играе Дани Съливан, млад мъж, който бива арестуван за стрелба в Рокфелер център през лятото на 1979-а. В проекта участват също: Аманда Сейфрид, Еми Росъм, Уил Чейс и Саша Лейн.

Що се отнася до настоящият му отпуск, британската звезда споделя, че прекарва времето си в пътешествия, голф, със семейство и приятели. "Ходя до градинския център, купувам растения и правя всичко възможно да ги поддържам живи", добавя той. "Опитвам се да правя нормални и обикновени неща, но и също да си почивам."

Отпускът му идва месец след като разкри повече за предстоящия сериал, в който участва. Тогава сподели, че "физическите аспекти не са му чужди, но психическите са го пречупили".

"Отне ми доста време след това да се върна обратно в реалността", бяха думите му тогава.

Холанд не веднъж е споделял, че приоритет му е психичното здраве. "Смятам, че социалните мрежи са потискащи", припомня думите му от преди година изданието "Page Six".

"Увличам се и чета неща за себе си онлайн, а не разбирам, че това е изключително вредно за здравето ми."