Любителите на екшъна имат още един филм в списъка за гледане. Премиерата на "Uncharted: Извън картата" с Том Холанд, Марк Уолбърг, Антонио Бандерас и София Али е в петък 11 февруари, съобщават от "Александра груп".

Уличният крадец Нейтън Дрейк (Том Холанд) е вербуван от опитния ловец на съкровища Виктор Съли Съливан (Марк Уолбърг), за да намери златото, загубено от Фернандо Магелан преди повече от 500 години. Това, което започва като лесен и бърз обир, се превръща в надпревара около цялото земно кълбо, с безмилостния Монкада (Антонио Бандерас), който вярва, че той и семейството му са законните наследници на загубеното съкровище.

Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират уликите и да решат една от най-старите мистерии в света, те ще намерят съкровище на стойност 5 милиарда долара и може би дори отдавна изгубения брат на Нейт, но само ако могат да се научат да работят заедно.

Режисьор е Рубен Флейшър, а сценаристи са Рафе Джудкинс, Арт Маркум и Мат Халолей - по историята на игрите "Uncharted" на PlayStation и студиото "Naughty Dog".

Оператор е Чунг Чунг-Хон, а музиката е на Рамин Джавади.