"Това е личен и частен въпрос за Кейти и семейството й", каза Джонатан Уолф за списанието. Той изтъкна, че най-важната грижа на Кейти Холмс сега е отглеждането на дъщеря й.

Том Круз и Кейти Холмс сключиха брак през 2006 г. на пищна сватба в Италия. Имат една дъщеря - 6-годишната Сури. 49-годишният Круз, известен от "Мисията невъзможна", "Рейнмен", "Топ гън", "Джери Магуайър", е сред най-високоплатените холивудски актьори. Последният филм с негово участие излезе преди броени дни по кината - музикалният "Рок завинаги".

Вижте снимки на семейство Круз >>

Кейти Холмс е третата съпруга на Том Круз. Първата е Мими Роджърс. Техният брак е сключен през 1987 г., а през 1990 г. е разтрогнат. От 1990 г. до 2001 г. Том Круз е женен за Никол Кидман, с която се запознават на снимачната площадка на филма "Дни на грохот". Впоследствие съпрузите осиновяват две деца - Изабела Джейн и Антъни Конър. Том Круз подава молба за развод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им.

Съгласно американското законодателство, след навършване на 10 години от брака, при развод бившият съпруг се задължава да изплаща доживотна издръжка на съпругата. В този момент Кидман е бременна в третия месец и малко по-късно пометва. След втория си развод актьорът има тригодишна връзка с актрисата Пенелопе Крус, с която се разделят през 2004 г.

През 2005 г. Том Круз се запознава с Кейти Холмс. Младата актриса е известна най-вече от сериала "Кръгът на Доусън" и филма "Момчета чудо". 44-годишният актьор прави предложение за брак на 27-годишната Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. На 18 април 2006 г. се ражда първото и за двамата актьори биологично дете. За Кейти Холмс бракът с Том Круз е първи.
ИЗБРАНО