Репутацията на Том Круз, че е един от най-щедрите актьори, се потвърди и от колегите му в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна". Актрисата Хейли Атуел е една от тези, които лично са се облагодетелствали от милите му жестове.

Тя вече е включена в списъка на Том за ежегодните получатели на любимата му кокосова торта, която той изпраща на над 300 холивудски знаменитости всяка Коледа. Сред останалите, които се радват на вкусната доставка, са Том Ханкс и Кристен Дънст.

Кристен, която си партнира с Том в хорор лентата "Интервю с вампир", споделя, че той изненадва приятелите си с много добре обмислени подаръци. Преди години тя получила от него красив стар, глинен съд, който се оказал с естествена филтрация.

"Казах си, че това явно е нещо като кана за вода. Когато обаче опитате водата и я сравните с такава, която е филтрирана, усещате колко по-лека и някак кремообразна е. Тя е с различно ниво на чистота. Много е хубаво", споделя Кристен.

Хейли Атуел също се радва на подаръците на Том

Снимка: Forum Film Bulgaria

Колежката на Круз - Пом Клементиев, пък разказва, че е получилa от актьора уроци по скачане с парашут.

"Той ми беше намерил инструктор, при който успях да си взема разрешително и дори вече няколко пъти с Том скачахме заедно. Спокойно мога да кажа, че вече буквално съм пристрастена към скоковете", споделя Пом. Тя допълва и че замразява от тортите, които Круз й подарява и на нея, за да може да си похапва от тях всеки ден.

Саймън Пег, който неведнъж си е партнирал с Том на големия екран, споделя, че колегата му винаги е проявявал щедростта си към екипите. Една от изненадите за всички била гмуркане с акули.