Травис Баркър е бил приет по спешност в болница заради панкреатит.

Във вторник барабанистът на "Blink-182" беше закаран в медицински център "Cedars-Sinai" в Лос Анджелис на носилка. Пред сп. "People", близък до Травис казал, че 46-годишният Баркър страда от панкреатит - състояние, когато панкреаса, който подпомага храносмилането и регулира кръвната захар, е възпален. Приятелят му добавил, че Бракър получил и спазми и че двамата, Травис и Кортни, били силно притеснени. 

TMZ първи съобщиха новината. Представители на Баркър още не са коментирали случая.  

Острият панкреатит настъпва най-често следствие злоупотреба с алкохол, прием на някои медикаменти, интоксикации, някои инфекции, коремна травма и други. Протича драматично със силни и остри болки ("кинжална болка"), често опасваща и преминаваща към гърба. Други симптоми са гадене, повръщане, пожълтяване кожа. Води се животозастрашаващо състояние. 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от travisbarker (@travisbarker)

Според TMZ лекарите смятат, че състоянието е предизвикано от колоноскопия. Източници, близки до семейството, твърдят, че музикантът наскоро е имал такава процедура, която е ендоскопското изследване на дебелото черво, но е малко вероятно причината да е тази. 

16-годишната дъщеря на Баркър, Алабама, помоли последователите си "Моля, подкрепете ни с молитвите си" в история в Инстаграм, публикувана малко след като баща й беше откаран в болницата.

Алабама също сподели и после изтри подобна публикация на страницата си в TikTok до снимка, на която държи ръката на баща си, който е в болничното легло. Тя написа: "Помолете се за него", съобщи "Daily Mail".

Часове след като Травис беше приет в "Cedars-Sinai", синът му Ландън е бил на концерта на Машин Гън Кели в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк с гаджето си, друга TikTok звезда, Чарли Демелио.