Селин Дион лека-полека се завръща в социалните мрежи.

По-рано тази седмица певицата качи снимка от хокеен мач в Лас Вегас - първата й публична поява от три години насам. Публикацията й поздравява играта на "Монреал Канадиенс", които се изправиха срещу "Вегас Голдън Найтс". От своя страна вицепрезидентът на канадския екип - Шантал Мачаби, й отвърна с думите: "Благодарим ти, целият отбор бе много щастлив да се срещне с теб."

Феновете на певицата също се зарадваха на присъствието й в социалните мрежи, като всички коментари гласяха: "Изглеждаш невероятно" и "Благодарим ти, че ни осведоми, че си добре."

Припомняме, че през 2022 г. Селин обяви, че е диагностицирана със синдрома на скованото лице, което причинява прогресивна мускулна скованост, както и мускулни спазми. Симптомите се развиват в продължение на няколко месеца или години, обикновено на възраст между 30 и 60 години, и могат да останат стабилни в някои случаи или постепенно да се влошат в други. Често болезнените мускулни спазми продължават минути или дори часове и могат да се случат на случаен принцип или да бъдат предизвикани от събития като силни шумове, лек физически контакт, стрес или ситуации, изискващи повишена емоционална реакция.

View this post on Instagram

A post shared by Celine Dion (@celinedion)

"Въпреки че все още научаваме за това рядко заболяване, сега знаем, че това е причината за всички спазми, които имах", каза тогава тя в публикация в "Instagram". "За съжаление, спазмите засягат всеки аспект от ежедневието ми, понякога причиняват затруднения, когато ходя и не ми позволяват да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала", добави.