Сюжетната линия с любовната история на Каръл, бившата жена на Рос от "Приятели", с друга жена - Сюзън, и последвалата им сватба, беше премахната от сериала, излъчван в Китай.

Макар да цензурират тези сцени, се оказва, че те са доста важна част от сериала и така зрителите няма да знаят много от случващото се с любимите шестима герои. 

След като Каръл разбира се харесва жени се развежда с Рос, а след това започва връзка със Сюзън. Сюжетът се заплита още повече, когато се разбира се, че всъщност Каръл е бременна от Рос. Това обаче се оказва много важна част от сериала, тъй като малкото момченце ще трябва да бъде хем при баща си, хем при майка си и нейната приятелка. Бащата Рос започва да се притеснява, че синът му ще стане женствен, след като живее с две жени. Там започна да му купува "мъжки играчки", за да предотврати това да се случи. По-нататък в епизодите двете жени вдигат сватба. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Има и други неща, които са променени от сюжета, а част от тях са как Джоуи и Чандлър се целуват на Нова година - Чандлър тъкмо скъса с Джанис и се натъжи, че няма кой да го целуне. Тогава Джоуи реши съвсем приятелски и да го утеши, в което няма и грам сексуален намек. Друго нещо, което редактирали в Китай е, че когато се спомене, че жените имат "множество оргазми", то в китайския дублаж се казва, че жените "могат да клюкарстват безспирно".