Нaближава концертът на най-голямата звезда на балканската музика Цеца Величкович - на 15 юни (сряда) в морската ни столица. Грандиозното събитие ще стартира с изпълнения на родната звезда Меди и едни от най-големите му хитове, а веднага след това публиката ще покоти тя - Цеца Величкович, за да отбележи 35 години на сцена заедно с хилядите си фенове в България. Събитието ще бъде в зала "Конгресна" на Дворец на културата и спорта - Варна, а началото е в 20:00 ч.

Легендата на сръбската музика ще отпразнува рождения си ден в деня преди концерта, след което ще пристигне у нас с частния си самолет.

Изпълнителката на "Кукавица" и "Trepni" обещава незабравимо, балканско, лятно парти с най-големите ѝ хитове, сред които - "Zabranjeni grad", "Zaboravi", "Pile", "Maskarada", "Beograd", "Lepi grome moj", "Gore od ljubavi", "Lepotan", "Tacno je", "Dokaz" и много други.

Билетите за "Цеца Величкович - 35 години на сцена" се продават в системата на Ticketportal.bg, в Билетната касата на ДКС и касата на ФК във Варна, верига книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и VIP маси.

Актуална информация за концерта можете да следите във фейсбук страницата на Tickteportal.bg.

Снимка: PR

Цеца Величкович е родена под името Светлана Величкович на 14 юни 1973 г. в Житораджа, Сърбия. През 2005 г. в Скопие получава награда за най-добър изпълнител на Балканите за всички времена. Държи и рекордите за трите най-големи концерта в тази част на Европа - през 2002 г. на стадион Мала Маракана, Белград, с публика от над 100 000 души, през 2006 г. - Ушче, Белград, около 150 000 души, и най-посещаваното събитие някога на Балканите, през 2013 г. - Ушче, Белград, около 170 000 присъстващи.

Цеца е и единствената чуждестранна изпълнителка, която прави два концерта, в два поредни дни, в "Арена Армеец" (София), на които присъстват общо 40 000 души. През август 2015 г. в Несебър пее пред 30 000 души в продължение на 3 часа.