Извънредното положение има поне една положителна страна, а тя е, че докато то трае, семействата със сигурност ще посрещнат всеки празник заедно.

Няма нищо по-хубаво от това, хората, заемащи съществено място в сърцето на човек, да бъдат до него, споделяйки специалните поводи. В това се убеди бившият заместник-председател на ГЕРБ - Цветан Цветанов, който вчера посрещна рождения си ден в компанията на четирите най-важни дами в живота си.

Вижте кадъра >>

В домашна обстановка, облечен в червена риза на ситни флорални мотиви и с брада - така ексвътрешният министър навърши 55 години, заобиколен от съпругата си Десислава и трите им наследници София, Гергана и Василена, усмихващи се широко от фотографията, която техният съпруг и баща сподели преди часове в официалната си Фейсбук страница.

"Рожден ден в условията на пандемия! Споделям празника със семейството си и благодаря на всички за прекрасните пожелания, които получих!", написа той към селфито.

На изображението, харесано от хиляди потребители на социалната мрежа, се вижда и домашно приготвена торта с надпис "ЧРД" и сърце.

"Това е богатство, а не нечии милиони", гласи един от множеството коментари под публикацията му.

Всъщност, семейството действително играе най-важната роля в живота на политика. В своя Инстаграм акаунт той често споделя кадри, разкриващи щастливите мигове, които споделят заедно - от почивки през първи учебни дни до тържества и публични прояви.

В момента Цветан Цветанов оглавява Евро-атлантическия център за сигурност, който създаде след напускането си на партия ГЕРБ.