Колоритната участничка от кулинарното състезание "Hell"s Kitchen" Цвети е на крилете на любовта. Това стана ясно от самата нея, след като врачанката зарадва последователите си в социалните мрежи със серия от снимки и видеа, на които позира заедно с новото си гадже Патрицио.

Двамата посрещнаха новата година в Италия, като от публикациите й стана ясно, че те са посетили Милано, Венеция и езерото Комо. Цвети сподели моменти от почивката им, а последователите й побързаха да изкажат радостта си, че тя най-накрая е намерила човек до себе си, който да я прави щастлива.

Патрицио е италианец, който развива бизнес във Враца. Именно в северозападния град той има собствен ресторант и по всичко личи, че именно покрай общата си страст към кулинарията двамата с Цвети са се сближили.

Патрицио се е установил в страната ни преди повече от седем години и е избрал Враца, защото баща му имал фирма тук. Той е израснал в град Маса, областта Тоскана, но е решил да пристигне в България, защото имал нужда от промяна.