Цвети Пиронкова се отдаде на пролетни разходки в родния си Пловдив. Тя публикува снимки в официалния си профил в Инстаграм с малкия си син Алекс.

Вижте снимки >>

Цвети позира на ръце с малкото момченце, което е снимано в гръб, за да не се вижда лицето му, до кичеста магнолия в Стария град. Към кадъра тя е написала на английски: "Показвам света на моето слънце."

Пиронкова демонстрира и доста добра физическа форма. В интервю за Dir.bg преди няколко месеца тя каза:

"Не съм бързала да свалям килограми и да спазвам диети. Периодът на бременност и този след раждане са много специално преживяване за всяка жена. Като казвам това, държа да подчертая, че не всичко е само "цветя и рози". Преминаването през това състояние е изключително предизвикателство както за физиката, така и за психиката на жената. В този период е важно да имаш подкрепа и разбиране от близките си. Мисля, че никоя жена не трябва да бъде притискана и обсъждана на тема външен вид и килограми, особено след като наскоро е родила."

Пиронкова в момента се е отдала на майчинството и собствения си бранд за спортно облекло. Кариерата ѝ в тениса в момента не е на дневен ред.  За реализирането на модната си линия Pironetic Цвети се е подготвяла доста дълго. Преди време тя каза:

"Подготовката продължи около две години. Не е лесно, когато подхващаш такова сериозно начинание. Повечето известни хора предпочитат да си дадат името за готов бранд, но ние държахме всичко да е изпипано лично - от идеята през целия процес на реализацията ѝ. Когато си минал с двете си ръце и сърцето си през всички детайли, наистина имаш усещането, че си създал нещо, вложил си частица от себе си, отправил си твоето послание."