Гласовитата певица Цвети Радойчева бе специален гост на шестото издания на Парижкия бал в София, който се проведе преди дни в хотел „Маринела“. Тя получи покана за участие от Ефемия Фард - хореограф и режисьор на бала, която била впечатлена от таланта на Цвети, чувайки я на друго престижно събитие.

Вижте снимки >>

Тазгодишният Парижки бал, който мина под патронажа на Симеон II и съпругата му доня Маргарита, бе организиран по традиция от Юнион клуб и Христо Куртев, чийто рожден ден съвпадна с бляскавата вечер.

Радойчева изпълни прекрасно 2 песни на френски език, така, сякаш пее на роден език и впечатли представителите на европейската аристокрация, бизнеса и дипломацията. Именно на нея се падна честта да поздрави с изпълнението си на "Happy Birthday" Христо Куртев.

Красавицата винаги се отличава с безупречен външен вид и артистични тоалети. Този път тя бе заложила на тюркоазена рокля с корсет на флорални мотиви, дело на дизайнерките Доника и Валерия Лазарчеви. Отпред тоалетът бе с дължина над коляното, но задната му част се спускаше свободно до земята. Завършвайки цялостната си визия, тя се бе спряла на огърлица от големи сини камъни, както и висящи обеци, чийто цвят се връзваше на обувките ѝ на висок ток.

 

До края на месеца Цвети Радойчева пуска видеото към песента "Изчезни", с която триумфира това лято на фестивала BG Music Festival.

Сингълът е посветен на жените пострадали от домашно насилие, а реализацията му ще бъде подкрепена от дамски клуб "Зонта".