Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново стана обект на коментари и обсъждания в платформата Twitter.

Вижте снимки >>

Този път поводът бе снимката, с която президентското семейство реши да отдаде почит на загиналите при атентатите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. Те публикуваха снимка в гръб на мемориала за жертвите на атентатите, а в долната ѝ част с черни букви е изписано:

"Никога няма да забравим 11 септември 2001".

Проблемен обаче се оказа модният избор на госпожа Тръмп. Потребителите на Twitter видяха в цепката на черния шлифер на Мелания небостъргач, в който се забива самолет.

Това всъщност не са дрехите, с които първата дама отдаде почит тази година, но това не попречи на критиците да се развихрят.. Сега тя носеше черна рокля тип "риза" с дължина до коляното, прибрана с широк черен колан в талията. Първата дама завърши визията си с черни обувки на висок ток. Доналд Тръмп не изневери на стила си и облече тъмносин костюм, бяла риза и вечната червена вратовръзка.

"Сигурен съм, че не съм първият, който забелязва това, но има ли някой, който смята, че е добра идея Мелания да носи този шлифер на снимката за 11 септември. Изглежда сякаш нещо лети към кула или монумента във Вашингтон", пише потребителка.

"Това... това самолет, който се врязва в кулите близнаци ли е отзад на шлифера на Мелания?!?", пита друга.

"Не искам да звучи като конспирация... но някой друг вижда ли самолет, който минава през кула на шлифера на Мелания?", задава въпрос следващ.

Коментарите на спираха, но един от все пак имаше и такива, които харесаха модния избор на първата дама, като изтъкнаха, че това е обикновен шлифер.

Говорителката на Белия дом Стефани Гришам, която е и бивш прес секретар на първата дама, коментира:

"Това е смехотворно."

Това не е първият път, когато потребителите в Twitter коментират дрехите на Мелания. Тя стана печално известна с якето си, с което отиде в бежански лагер и на чийто гръб пишеше: "Наистина не ми пука. А на теб?"