В началото на всеки януари много хора си повтарят като мантра широкоразпространеното у нас поверие "Нова година, нов късмет", надявайки се, че по този начин ще привлекат щастието на своя страна. За жалост обаче понякога думите далеч не са достатъчни, без значение колко дълго човек ги изрича, нито пък колко силно се уповава на тях.

Да, истината е, че независимо от надеждите ни, не всяка нова година настъпва, носейки със себе си с радост. За Доника Василева - участвала в риалити предаването "Фермата" през 2015 г. и носителка на титлата "Мисис Баба", 2021 г. започна с разочарование, тъй като наскоро обяви решението си да се разведе със своя съпруг Стойно Чачов, който е кмет на Стрелча. Причината за края на брака им е, че блондинката е хванала мъжа си в поредица от изневери, за които е разбрала случайно, благодарение на дъщеря си, решила да използва стария му телефон като служебен. Устройството не било отписано от акаунтите на Чочов в социалните мрежи и включвайки го, то започнало да получава съобщения в реално време.

Вижте чатовете, които Доника публикува >>

Ето какво разказа Доника в своя личен Фейсбук профил:

"На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021г. - с развод. По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н.Ф. Да подчертая, тя е само една от многото. Оказа се, че аз явно съм му била необходима единствено като параван, за да си изгради имидж на нормален семеен мъж, какъвто явно не е. И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н.

Доника и Стоно Чочов

Официална фейсбук страница

Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост! Не пиша този пост, за да давам обяснения, такива не дължа никому, а за да предупредя всички наивни жени, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за случващото се около мен, въпреки че имах подозрения още преди малко повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато упорито отказваме да приемем истината, точно той ни отваря широко очите. Така и стана. Докато очаквах съпруга ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер у дома, той си пишеше с няколко жени едновременно. Същото се случи и на Коледа... А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!

Сватбата на Доника и Стойно

Официална фейсбук страница

Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде ходи и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания подробно. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого! На някои хора не им върви в любовта и това е! Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен! И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас. Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!! И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!!!", пише тя.

Снимка: bulFoto