Един от най-колоритните участници и стратези в "Игри на волята" Неделчо Богданов намери любовта в лицето на една от красавиците в първия сезон на любовното риалити "Ергенът" Ния-Косара.

Въпреки че брюнетката не успя да спечели сърцето на "ергена" Виктор, тя видимо е провокирала любовни искри именно в Неделчо, който и до днес носи титлата "най-добър пъзелист" в екстремното състезание.

Двамата риалити герои разкриха, че са заедно съвсем наскоро, публикувайки обща снимка в социалните мрежи. Кадърът бързо предизвика възторжените коментари на феновете им, които от известно време подозираха, че между тях има любов.

Още повече, че двамата са водещи на подкаст, в който интервюират популярни двойки и където, според почитателите им, химията и чувствата помежду им си личали от километри.

Припомняме, че по време на участието си в "Игри на волята" Неделчо разкри, че е преживял много тежък момент в личния си живот, тъй като се е разделил с приятелката си, с която били заедно в продължение на 14 години. Е, изглежда, че поне засега Ния-Косара е жената, която ще владее вече сърцето му занапред.