Илюзионистът Йордан Белев, който стана още по-популярен след участието си във "Фермата", намери голямата любов в лицето на Александра, която става негова асистентка, след инцидент с бившата му такава.

Двамата се запознали благодарение на друг участник от "Фермата", Гуспата, на чийто силови игри, които той редовно организира за любители, двамата се виждат и заговарят. Именно тогава става ясно, че Александра е асистентка на Ненчо Илчев и е добре запозната със света на магията, който е неизменна част и от живота на Данчо.

"Когато прекараш по 12 часа в репетиционната зала и си по цял ден с един човек и делите работните пътешествия, работната атмосфера, работната зала, така", сподели Йордан в „Преди обед“.

Оказа се, че на Данчо му е била нужна не са магия, за да спечели сърцето на новата си любима.

Снимка: bTV

"Трудно беше омагьосването, защото приятелството беше на първи план и работната среда", разказа Александра. Тя добави, че и до днес все още има прегради, които Данчо събаря, за да спечели напълно доверието и сърцето й.

"Доста години бях сама преди това и човек свиква и се адаптира да прави всичко сам. След което е много трудно да допуснеш някой до себе си, дори за елементарна помощ. Доверие, подкрепа, уважение и адски много любов, въпреки всички стени", сподели Александра.