Серина и Винъс Уилямс и Уил Смит позираха заедно по повод филма "King Richard", в който той играе баща им. Това пише "Entertainment Weekly", където тримата са на корица. 

Двете сестри споделиха само корицата в своите профили в Instagram, а актьорът разкри на феновете си част от тяхната обща фотосесия.

"Първи снимки със Серина и Винъс Уилямс. Ето ни!", написа той под своя пост.

Списанието със звездното трио ще бъде по будките от 12 ноември, а феновете им от своя страна споделят, че нямат търпение да прочетат интервюто им и да гледат филма, който те са създали заедно.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

Филмът разказва за историята на семейство, което работи заедно, за да сбъдне една мечта.

Въпреки че оригиналното заглавие на филма е "King Richard", у нас той ще излезе под името "Методът Уилямс". Режисьор на филма е Рейналдо Маркъс Грийн. 

В официалния трейлър на филма се вижда Уил Смит, който влиза в ролята на бащата на двете сестри тенисистки. Официалното представяне на филма гласи следното: 

"Още когато дъщерите му са на 4 години, Уилямс прави план, който се състои от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той започва да тренира момичетата на кортове и така бързо се разбира за таланта им от различни турнири. Сестрите Уилямс са сред най-големите имена в историята на женския тенис, а Серина дори е с 23 победи в турнирите от Големия шлем"

"Методът Уилямс" тръгва по кината на 19 ноември.