Уилям "Били" Болдуин отприщи яростна тирада срещу колежката си Шарън Стоун заради твърденията й, че продуцентът на филма "Сливър" е искал от нея да прави секс с Болдуин, за да се подобри играта му и химията помежду им.

Актьорът не само, че отрече подобно нещо, но и я обвини, че е наранена от факта, че той е избягвал нейните стремежи да го свали по време на снимките. Болдуин дори заплаши, че ще "напише книга за многото смущаващи, извратени истории", които знае за нея.

66-годишната актриса първо сподели за ситуацията в мемоарите си от 2021 г., в които обаче не разкри имената на мъжете, за които говори. Преди дни обаче, по време на интервю в подкаст, тя даде яснота кои в действителност са те - продуцентът Робърт Еванс и актьорът Били Болдуин.

Думите й обаче провокираха актьора да даде своята гледна точка, която публикува в социалната мрежа "X".

"Не съм сигурен защо Шарън Стоун продължава да говори за мен толкова години по-късно? Все още ли е влюбена в мен или все още е наранена след всичките тези години, защото отбягвах ухажванията й? Дали тя каза на приятелката си Джанис Дикинсън в деня след като направих кастинга за ролята и се натъкнах на тях по време на нашия полет на MGM Grand обратно до Ню Йорк... "Ще го накарам да се влюби толкова силно в мен, че ще му замая главата."??? Имам толкова много мръсотия за нея, че ще й се завие главата, но си мълчах", пише той.

Уилям с брат си Алек

Снимка: Getty Images

Той продължава: "Историята за срещата, която имах с Боб Еванс, умолявайки го да ми позволи да направя хореография на последната секс сцена на снимката по-долу, така че да не се налага да целувам Шарън, е легендарна. Чудя се дали да напиша книга и да разкажа много, много смущаващи, извратени и непрофесионални истории за Шарън? Това може да е забавно."

Засега Шарън Стоун не е коментирала твърденията на Болдуин. Замесената в темата Джанис Дикинсън обаче го направи чрез свой представител пред "Дейли мейл".

"Доколкото си спомням, Шарън никога не ми е казвала това. Не съм сигурен защо Били Болдуин повдига това. Обожавам ги и двамата, но това никога не се е случвало", заявява тя.