Рапърът Иван Динев, по-познат със сценичния си псевдоним Устата, ще бъде много специален гост в очаквания с огромен интерес коледен концерт на Софи Маринова, който ще се състои във Варна на 10 декември в "Дворец на културата и спорта". Обичаната изпълнителка ще зарадва феновете в залата с много от златните си хитове през годините, сред които: "Стари рани", "Слънчице мое", Единствен мой", разбира се коледната песен "Свято чудо" и много други. А заедно с колегата си се очаква да изпеят: "Бурята в сърцето ми", "Точно ти", "Слънцето ще изгори", "Чужди устни", "Мой си, дяволе", "Компреса", "Бате шефе", "Режи го на две", "Отнесени от вихъра", а няма да липсват и изненади.

Страхотно настроение с любимите песни и неповторимото присъствие на Софи Маринова, която днес навършва 47 години, очакват всички в залата на ДКС на морската ни столица тази събита. Броени дни преди Коледа, за празничното настроение на всички ще се погрижат и талантливите музикантите от оркестър "Азис Груп".

Билетите за събитието във Варна на 10 декември се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, като желаещите да посетят шоуто мога да ги закупят още от Билетната каса на ДКС, от книжарници Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, касата на театър "Българан" във Варна или направо от ТУК >> Цената им е от 30 до 60 лв., според мястото в залата. В продажба са и VIP маси на терен.

Подробности за събитието можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.

Снимка: Официален плакат на събитието