Актьорът Лиъм Нийсън, който от години е вдовец, призна наскоро, че се е влюбил отново, обаче в "заета" дама. 68-годишният актьор, който почти не е излизал с жени след смъртта на съпругата си Наташа Ричардсън преди 13 години, наскоро усетил пеперуди в стомаха, докато бил в Австралия. Това той разкри пред водещите на шоуто "Sunrise" Дейвид Кох и Натали Бар.

Той прекарал няколко месеца в Мелбърн през 2020 г., докато снимал екшъна "Blacklight". Въпреки че градът бил блокиран от Covid мерки, Нийсън имал в романтичен флирт с жена, която за съжаление не била свободна.

Нийсън похвали всички от екипа на филма, в който участвал. "Всеки отдел се справяше превъзходно с работата си. И имаха страхотно чувство за хумор", каза той за австралийските си колеги.

Embed from Getty Images

Ирландският актьор добави: "Създадох няколко приятелства. Влюбих се, но тя беше "заета". Кох и Бар казаха, че са "заинтригувани" от признанието на Нийсън и дори помолиха зрителите да помогнат за намирането на мистериозната жена. "Ако познавате замесената дама, отидете на страницата във Facebook. Дайте ни знак!", призова Кох.

Embed from Getty Images

Покойната съпруга на Нийсън, Наташа Ричардсън почина на 45-годишна възраст от епидурален хематом два дни след като си удари главата по време на урок по ски за начинаещи в Квебек, Канада, през 2009 г.

Пред Андерсън Купър от CBS през 2014 г. Нийсън разказа за загубата си, спомняйки си как пристигнал в болницата и лекарите му казаха, че съпругата му си е отишла. 

Той я заварил докато още системите за поддържане на живота й не били изключени. "Казах й, че я обичам. Тя и аз бяхме сключили пакт, ако някой от нас изпадне във вегетативно състояние, другия да дръпне щепсела. Това беше първата ми мисъл: "Добре, тези тръби трябва да се махнат. Тя си отиде."

Нийсън и Ричардсън се ожениха през 1994 г. и имат двама сина, Мишел и Даниел.