Без значение какво прави Никол Шерцингер, тя винаги е в центъра на медийното внимание. Дори появата ѝ в секси тоалет е достатъчна причина за чуждестранните таблоиди да пишат за нея. Но всъщност, в последно време има доста какво да се каже за изпълнителката.

Вижте снимки >>

През съботната вечер тя прикова погледите на много британци към малкия екран, където се излъчваше поредният епизод на музикалното риалити "X Factor", в което тя е съдия. Красивата певица носеше силно изрязана цикламена рокля с марката "Jilian Macdonald", излагаща на показ по-голямата част от тялото ѝ. Никол винаги е поддържала добра фигура, но през отминалия уикенд показа, че е в най-добрата си форма досега.

Дрехата бе с дълги ръкави и "заострени" рамене, като една от най-атрактивните ѝ части бе дълбокото V-образно деколте, което се образуваше от кръстосването на две широки ленти, минаващи през гърдите ѝ, които, обгръщайки талията ѝ, постепенно се стесняваха. Благодарение на асиметричната кройка на облеклото, полата "падаше" на една страна, разкривайки стегнатите ѝ мускули на корема, а отстрани имаше висока цепка. За да завърши визията си, Никол се бе спряла на сребристи сандали на висок ток, а единствените бижута, които бе сложила, бяха чифт обеци, леко подаващи се от спусната ѝ коса.

И макар външният вид на хавайката да направи силно впечатление, действията ѝ бяха онова, което наистина въздейства на публиката. Брюнетката гласува срещу групата "Try Star", в която е бившият ръгбист Том Евънс, за когото се твърди, че е новата ѝ половинка. По този начин тя прекрати участието на момчетата в шоуто и ги изпрати по домовете им.

Пресата в Обединеното кралство е на мнение, че хубавицата е взела това решение, за да спаси връзката си със спортиста.

"Никол наистина харесва Том и не иска отношенията им да предизвикват шеги по техен адрес. Тя предпочете да ги разкара от предаването, защото е сигурна, че така хората ще спрат да гледат връзката им под лупа. Но също така знае, че тяхното представяне бе слабо", коментира източник пред в. "Daily Mail".

Според "Mirror" двамата са се видели след снимките на "X Factor" в нощен клуб в Лондон. Първа е отишла Шерцингер, която е пристигнала малко преди полунощ, а Евънс е отишъл скоро след това.

"Напускайки към 02:30 ч., Том не изглеждаше добре - цялата лява част на дрехите му беше заляна с алкохол", твърди източник на медията.

По думите му Никол си е тръгнала час по-късно. Никой обаче не знае какво се е случило през времето, в което са били вътре. Не става ясно дали са имали спречкване, заради избора на бившата вокалистка на "Pussycat Dolls" да сложи край на музикалната надпревара за "Try Stars".