Тейлър Суифт подари безплатни билети на почитателката, която бе "жестоко избутана" от охранители по време на концерт от турнето ѝ "Eras Tour" във Филаделфия.

В разговор с "Daily Mail" фенката на име Кели Инглис Кели - разкри, че певицата ѝ е дала възможност да отиде безплатно и на шоуто й в неделя, определяйки жестът като "най-добрият начин да прекараш Деня на майката".

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion original sound - Caitlin Gabell

Припомняме, че на втората вечер от турнето си, което бе във Филаделфия Тейлър Суифт спря по време на изпълнението си, за да защити въпросната Кели. В публикувано видео в Туитър се вижда как 33-годишната изпълнителка на "22" изкрещя от сцената: "Хей, спри!", а след това: "Тя е добре, не правеше нищо!" между текстовете на песента "Bad Blood".

Повод за това бе, че докато Суифт пееше на сцената, неин бодигард е избутал жестоко Кели от барикадата. В знак на извинение Тей направи възможно най-добрият подарък за нейния фен - безплатни билети за следващото шоу.

Това обаче не е единственото премеждие, с което се сблъска изпълнителката. В Нашвил концертът бе отложен с няколко часа, поради проливните дъждове. Един от присъствалите тогава сподели в социалните мрежи, че докато са чакали да започне шоуто, някои от феновете са получили пристъпи на паника. Но не само последователите на Тей са пострадали. По време на участието си тя бе забелязана с неприятна рана на лявата си ръка. По-късно обясни в Туитър, че е добре, казвайки, че тя е изцяло "по нейна вина".

"Спънах се в подгъва на роклята си и паднах в тъмното зад кулисите, докато тичах да се преоблека. Всичко е заради ретрограден Меркурий. Не се притеснявайте за мен, аз съм добре."

Въпреки трудностите по време на турнето, новият любим на певицата, Мати Хийли, я подкрепя по време на пътуването както на сцената, така и извън нея. Фронтменът на "1975" присъства на първата вечер на "Eras Tour" във Филаделфия в петък и дори бе забелязан да разговаря с бащата на изпълнителката на "London Boy" по време на шоуто.