След края на телевизионното шоу за имитации "Като две капки вода", от което Фики Сторато си тръгна като победител, Маги Халваджиян се отдаде на пътувания из България. Първоначално той прекара известно време в семейния им хотел в Априлци, заедно с брат си, майка си и Димитър Рачков, след което се отправи към Черноморието в компанията на своята съпруга Кремена, а скоро след това посети и спа хотел в село Баня, където се видя с певеца Любо Киров и режисьора Кико.

И докато известният у нас продуцент обикаляше страната, синът му Бедрос и съпругата му Алекс Енева предпочетоха да останат в своя уютен дом в София, грижейки се за двете си деца. Именно там те посрещнаха рождения ден на Бебо, който беше в началото на този месец.

Вижте кадъра >>

Сега обаче членовете на фамилия Халваджиян си размениха местата. Докато режисьорът на редица развлекателни предавания, излъчвани на малкия екран, се завърна в столицата, наследникът му замина за крайбрежието, въпреки дъждовното и мрачно време, което напоследък е обхванало цялата ни държава.

Бедрос и Алекс с децата им - Еди и Кай

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

За малката Кай, която се роди на 21 декември мината година, това е първа среща с морето, сподели Енева в социалната мрежа. Преди няколко дни тя качи красив кадър, на който позира с гръб към фотографския обектив, облечена в светложълт бански от две части, контрастиращ с тъмния слънчев загар на кожата ѝ, който разкрива перфектната форма на нейното тяло, месеци след раждането.

На изображението тя е вдигнала високо във въздуха малката си дъщеря, която не откъсва очи от своята майка и радостно ѝ се усмихва.

"В превод от хавайски език, името Кай означава "море", гласи посланието на танцьорката, разкриващо специалната връзка между детето и естествения басейн, на която двамата с Бедрос са обрекли момичето, давайки му това название.

Снимка: Официален профил в Instagram

Снимката бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, в които последователите на блондинката отправиха своите комплименти към двете дами.

"Леле колко си черна вече...! Кога успя?", запита една от почитателките ѝ, при което Енева разкри, че е отскачала до плажа и през карантината.

Очевидно обаче тогава Алекс е била сама или единствено с половинката си, поверявайки децата си на някой друг, при положение, че това е първото посещение на морето за Кай.