Ванеса Хъджънс твърди, че може да говори с отвъдното.

По време на участието си в "Шоуто на Кели Кларксън" във вторник актрисата сподели пред водещата, че през годините е имала "много" срещи с духове и заяви, че е "приела факта, че виждам и чувам неща".

"Спомням си, че се приготвях за училище, когато бях на 8 години, и там имаше... Нали знаете онези патици играчки, които дърпате за връвчицата? Имаше една от тях на масата в трапезарията и аз започнах да ходя, а тя просто започна да върви покрай мен", казва 33-годишната Хъджънс.

"За известно време го изключих, защото е страшно", продължи тя.

Това не е първият път, в който звездата разказва за преживяванията си с призраци. През 2011 г., в разговор със сп. "People", актрисата споделя, че е била посетена от неземно присъствие - нещо, което може да обясни единствено като призрак по време на снимките на "Пътешествие 2: Тайнственият остров" в Северен Уилмингтън, Северна Каролина.

Embed from Getty Images

Хъджънс си спомня, че е чувала стъпки, докато е била на гости в стара къща на снимачната площадка, но не е могла да открие източника им, като отбелязва, че Северен Уилмингтън е "едно от най-старите и обитавани от духове места в Северна Америка".

"Преследвах призрака си около 10 минути, след което стана прекалено страшно и просто си тръгнах", каза тя тогава.

Брюнетката признава, че се е изплашила от срещата с призрака, но въпреки това се опитва да разбере смисъла ѝ.

"Имам чувството, че може да е загубила съпруга си на война и да чака мъжът ѝ да се върне при нея", каза тя. "Определено беше женски дух. Мога да кажа."