Ванеса Хъджинс е бременна.

35-годишната актриса, станала известна най-вече с ролята си в "Училищен мюзикъл", очаква първото си дете от съпруга си Коул Тъкър.

Хъджинс разкри бременността си със стил, като дебютира на червения килим на "Оскар"-ите в неделя. Звездата присъства на събитието в Холивуд, като заложи на черна рокля на дизайнерката Вера Уанг.

Припомняме, че в края на годината Ванеса и Коул вдигнаха сватба в Тулум, Мексико. По-късно тя сподели снимки за своите последователи, както и подробности за най-важното "Да" в интервю за Vogue.

"Сама написах обета си. За мен това е най-красивото в една връзка - да си открит, уязвим и да можеш да се обясниш в любов", каза тогава актрисата. По нейни думи пред списанието на тържеството присъствали най-близките им приятели. "Веселихме се, вечеряхме, танцувахме и приключихме до към 23:00 ч."

Двамата с Тъкър се сгодиха година преди това. В личния си Instagram профил Ванеса качи тяхна снимка, с която оповести новината, че са преминали на следващ етап от връзката си. "Казах "Да". Не можем да сме по-щастливи", написа тогава тя под кадрите.

Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър

Снимка: Getty Images

Макар и да не споделят много за отношенията си Хъджинс потвърди за любовта между нея и Коул още през 2021 г. в предаването на Дрю Баримор. Там сподели, че се запознали онлайн в Zoom чат.

Иначе преди спортиста тя имаше дългогодишна връзка с актьорът, изиграл Елвис Пресли, Остин Бътлър.

Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър

Снимка: Getty Images