Бившият футболист и риалити звезда Ваня Джаферович си присади коса.

Вижте Ваня сега и преди >>

Това стана ясно от кадър, споделен в личния му профил в Инстаграм. Към снимка с лекар от клиника за присаждане на коса Ваня е написал:

"Дядо Коледа май е подранил тази година."

В началото на месеца Ваня направи откровено запитване към феновете и последователите си в Инстаграм. Тогава той публикува кадър, на който се вози на ескалатор, а снимката бе направена в профил, така че ясно да се вижда как косата му е оредяла. Джаферович сподели, че не се смята за суетен и не се притеснява от промените, които съпровождат напредването на възрастта, но косата му е болна тема и винаги е опитвал да експериментира с нея.

"Напоследък усещам и виждам, че нещата не са както преди и това ме кара да не се чувствам добре. Решил съм, да направя нещо по въпроса и съм щастлив, че в днешно време има такава възможност. Вие какво мислите за присаждането на коса?"

В коментарите последователите му са изразили различни мнения - от това, че не одобряват подобни дейности до това, че човек е свободен да прави това, което иска и не бива да се притеснява от хорското мнение. Съпругата му Жени пък в написала: "Винаги съм те подкрепяла."