Въпреки слуховете за раздяла Хейли и Джъстин са по-щастливи от всякога.

Според източник на сп. People двойката, която се венча тайно през 2018 г. "се чувства и справя повече от добре".

"Няма да има развод. Всичко, което се изписа е невярно", каза близкият до семейството пред изданието. "Те са много, много щастливи."

Хейли също разсея слуховете, че се развежда с Джъстин, като качи негова снимка с общото им куче. Че в отношенията им нещо куца се говори от доста време. Наскоро бащата на госпожа Бийбър призова феновете на двойката "да се молят за тях", в криптирано съобщение в социалните мрежи.

"Християни, моля ви, когато си мислите за Джъстин и Хейли, отделете малко време, за да отправите малка молитва за тях, за да имат мъдрост и закрила." Това породи множество спекулации, че младото семейство очевидно е към раздяла.

Вижте снимки на Хейли и Джъстин >>

Тогава близки до Бийбърови коментираха пред TMZ, че преминавали през "лична семейна драма", но не потвърдиха слуховете, че са пред развод. Tова обаче не е първият случай, в който двамата стават обект на дискусия. През 2022 г. отново се говореше, че след четвъртата им година заедно, Джъстин, който е родом от Канада, щял да зареже Хейли, защото бил с нея "само, за да получи американска виза".