С красиво, спиращо дъха изпълнение в чест на незабравимия Андрей Баташов ще стартира "Денсинг старс" на 20 февруари.

Боряна Баташова, вдовицата на покойния актьор, ще почете на дансинга любовта им, избухнала още в първия сезон на танцовото шоу преди 16 години. Феновете на предаването обаче се чудят дали напористата блондинка ще се справи с танца или емоциите ще й дойдат вповече, предвид сантименталния момент.   

Първата поява на Баташова в "Денсинг старс" беше през 2008 г., когато тя седна в публиката, за да подкрепя Андрей, който се състезаваше под прожекторите и така направи аферата им официална.

В същия ден медиите я представиха като "красивата банкова служителка, завладяла сърцето на акьора". Малко по-късно двамата се ожениха на тайна церемония. Бурната им връзка продължи две години, а раздялата дойде малко преди секссимволът да бъде покосен от болестта.  

Снимка: Булфото

След броени дни Боряна отново влиза в "Денсинг старс", но не като гост или придружител на знаменитост, а като звезда. Според близките й тя ще направи всичко, за да стигне до финала, защото за амбицията й няма таван.

Въпреки че имаше отлична двигателна култура и танцуваше като бог, самият Баташов навремето не успя да се пребори за първото място.

Снимка: Булфото

В новия сезон на "Денсинг старс" съдбата на танцовите двойки отново ще е в ръцете на публиката пред екраните и на професионалното жури, което няма да пести критики към участниците.