Рапърът Venci Venc' многократно е казвал и показвал, че обича да прекарва време с малката си дъщеричка Агуая. Преди време той дори я снима в клипа към песента на дуото Pavell & Venci Venc' с Любо Киров - "Не бих могъл".

Младият татко често публикува и кадри с Агуая, която скоро стана на 1 годинка. От последните му снимки с момиченцето в социалната мрежа става ясно, че тя вече ходи и двамата са използвали хубавото време през изминалия уикенд, за да се позабавляват на слънце на площада пред НДК в София.

Вижте кадрите >>

Venci Venc' не е пропуснал да отбележи, че дъщеричката му е "ослепителна като баща си", както и че това са първите стъпки на Агуая. Прави впечатление, че рапърът отново е заложил на провокативен и иновативен стил в облеклото си. Той е със спортен екип в синьо, спортни обувки и дебел кожух.

На един от кадрите, които изпълнителят бе публикувал преди време в своя Инстаграм профил, приликата между баща и дъщеря бе направо поразителна.

Вижте тази публикация в Instagram.

365 days achievement - soon Picture: @alexandernaidenoff

Публикация, споделена от Venci Venc' (@venztagram) на

Агуая се роди на 28 декември 2018 г. и е плод на любовта между Venci Venc и бившата му приятелка Мелани. Двамата вече не са заедно, но са приятели и си поделят грижите за малката си дъщеря.