Телевизионната водеща Венета Райкова, която вече е и автор на няколко книги, днес изненада последователите си в Инстаграм със стар кадър от началото на кариерата си в телевизията.

Вижте снимката >>

Фотографията е по повод рождения ден на БНТ и до нея Райкова е написала:

"Днес БНТ празнува 60 години! Честита да ни е телевизията - Майка! Ето ме и мен в студиото на БНТ през лятото на 1992 г., там където започна моята телевизионна кариера!"

По това време Венета трябва да е била едва на 18 години. Косата ѝ не е руса, както сме свикнали да я виждаме, а облеклото ѝ е доста строго и премерено - тъмно поло и червено сако - доста по-различен тоалет от дълбоките деколтета и предизвикателни рокли, в които публиката я вижда през последните две десетилетия на екран.

Понастоящем Венета Райкова е водеща на тв предаването "Папараци", а наскоро тя сподели, че е много горда, тъй като синът ѝ - Патрик, който е едва на 10 години, е написал първата си книга.

ТВ звездата бе омъжена за Тихомир - познат от участието си в риалити формата "Биг Брадър", в продължение на 13 години. Двамата се разделиха през 2018 г., но поддържат добри отношения и си поделят грижите по сина им Патрик.