Телевизионната водеща и писател Венета Райкова все още се чуди кой празник да отбележи на 14 февруари - Трифон Зарезан или Свети Валентин. Затова е решила на този ден да направи френски палачинки и да сложи френско вино на масата.

Вижте снимки на Венета Райкова >>

Това става ясно от поста на Райкова в Инстаграм, придружен от нейна снимка пред огледалото в дома ѝ.

Блондинката не споменава обаче дали ще е в компанията на специален за нея човек. След раздялата си с бащата на сина си Партик - Тихомир Георгиев, Венета не е споделяла за следваща своя връзка, но провокира последователите си във Facebook с пост, който гласеше:

"Когато сексът не ми харесва, ставам дори и по средата и си тръгвам! Нещо, което уви не правят героините ми в "Куклите", но те са млади момичета, има време да стигнат до моите разбирания за мъжете и секса".

През последните месеци в профила на известната тв водеща и писател в социалната мрежа имаше само снимки на сина ѝ Патрик, който вече работи по своята втора самостоятелна книга, както и кадри, на които известни български звезди четат някоя от книгите на Венета Райкова.

През март миналата година тв водещата обяви във Facebook, че е останала без работа, след като спряха излъчването на предаването "Папараци". Тази година снимките на шоуто бяха подновени, но новата водеща на формата е Мария Игнатова.

В последните си интервюта пред медиите Венета Райкова сподели, че е посветила времето си на писане на нов роман, който ще е девети в нейната кариера като писател.