Рапърът Венци Венц призна пред NOVA, че се развежда със съпругата си Мая. 

"Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже "Не съм щастлив", ти се демотивираш", разказа рапърът.

"Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Тя не можа да го разбере заради страховете си", коментира Венци Венц.

И допълни, че е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради Мая. "Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен", поясни той. Венци Венц сподели, че много му липсва времето с детето.

"Чувствата със сигурност ще са нещо, от което ще се абстрахирам много време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш голяма грешка", смята певецът.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО