Феновете на Spice Girls няма да останат доволни от думите на Виктория Бекъм относно възможността за събиране на групата.

При участието си в предаването Watch What Happens Live тази седмица 48-годишната Бекъм призна, че не желае да се ангажира с потенциално турне на Spice Girls на фона на слухове за участие на Гластънбъри.

"Толкова много се забавлявах в Spice Girls", обяснява тя. "Но мисля, че сега с всичко останало, което се случва - с модата и козметичната ми линия, с четирите ми деца - не бих могла да се отдам на това."

Запитана дали концертът на АББА с холограма в Лондон - организиран от бившия мениджър на Spice Girls Саймън Фулър - е нещо, за което тя би била отворена, певицата отговори: Това е страхотна идея", казва британската звезда. "Това е добра идея."

Снимка: Getty Images

Групата Spice Girls - състояща се още от Гери Хорнър, Мел Би, Ема Бънтън и Мел Си - се изстреля към световна слава и продаде повече от 90 милиона плочи през 90-те години.

Според Ема Бънтън майката на четири деца би била "готова" да се присъедини към Spice Girls за шоуто им на Гластънбъри. "Мога ли да бъда искрена? Никой не ни е питал", каза тя наскоро в подкаста на Кийт Лимон.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Виктория вече неколкократно е изключвала възможността да се завърне в Spice Girls. В интервю от 2019 г. тя говори за решението си да не участва в турнето на групата за събиране през същата година.

"Да кажеш "не" изисква смелост", каза тя пред Vogue. "Например ми трябваше много смелост, за да не тръгна отново на турне със Spice Girls, а да бъда тази, която казва: "Знаеш ли, няма да го направя, защото сега нещата се чувстват по-различно, отколкото преди". Предпочитам да се концентрирам върху семейството си и компанията си."