Виктория Бекъм разказа защо се е разплакала на подиума по време на модното си ревю в Париж през септември на фона на слуховете, че е във вражда със снаха си Никола Пелц.

48-годишната модна дизайнерка се появи в "Шоуто на Дрю Баримор" в петък и беше попитана от водещата Дрю Баримор какво е да си омъжена за Дейвид Бекъм.

"Той е невероятен, толкова ме подкрепя. И двамата се подкрепяме един друг. Ето защо бях толкова емоционална на ревюто в Париж", каза Виктория за дебюта на колекцията си пролет/лято 2023 г. във френската столица на 30 септември.

Embed from Getty Images

"Планирах да изляза след шоуто и исках да имам страхотна снимка, вървейки по подиума", обясни тя. "И в момента, в който видях Дейвид, децата, майка ми, баща ми и сестра ми, просто станах толкова емоционална, наистина. Защото семейството е всичко за мен. Да са там и да ме подкрепят, е просто всичко."

На събитието присъстваха всички деца на Виктория и Дейвид - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, заедно със съпругата на Бруклин, Никола, с която той се ожени през април.

След луксозната сватба на двойката в Палм Бийч, Флорида, се появиха слухове, че 27-годишната Никола не се разбира с новата си свекърва, след като тя не се е омъжила с рокля, създадена от Виктория. Моделът отговори на съобщенията за разрив в интервю за The Sunday Times на 30 октомври, като подчерта: "Това не е вражда! Продължавам да виждам навсякъде тази дума: "вражда, вражда, вражда! Не знам защо казват вражда? Искам да кажа, че може би са се хванали за нещо? И сега го наричат вражда?"

Но тя добави: "Никое семейство не е идеално! Не обръщам внимание на всичко това... Ако го правех, щях да полудея".

Embed from Getty Images