Единствената дъщеря на звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм - Харпър Севън, навърши 12 години. Разбира се, майка й побърза да сподели всички подробности около щастливото събитие и с милионите си почитатели в социалните мрежи, публикувайки клип с колаж от снимки и видеа на момичето си. На част от кадрите Харпър позира и с небезизвестния си баща, който никога не е крил, че дъщеря му е най-голямата му слабост.

"Честит рожден ден, мило дете. Не мога да повярвам, че Харпър Севън вече е на 12. Толкова много те обичаме. Ти си ни всичко", е текстът, който Виктория написа към публикуваното видео.

Видеото на Виктория се появи в мрежата само няколко дни, след като през уикенда цялото семейство Бекъм организира брънч парти за Харпър в лондонското кафе Prada. Щастливата майка и този път не пропусна да сподели в профила си в Instagram няколко кадъра от събитието. Именно в тях почитателите на госпожа Бекъм забелязаха, че малката рожденичка е била облечена с ефирна сатенена рокля, съчетана с цветни маратонки и мини чанта на Prada, подарък от родителите й, която в английската столица се продава за 2,100 паунда.

Явно Дейвид и Виктория са преценили, че това не е било достатъчно за любимото им момиче и й организираха още една изненада - посещение в Дисниленд.