Певицата Виктория ще изпрати 2020 година с коледен концерт на колела в София на 20 декември. Българският представител на Евровизия ще зарадва жителите на столицата с изпълнения на своите най-големи хитове и едни от най-популярните коледни песни. Това ще се случи на специално изградена сцена на колела в бус, с който тя ще обикаля центъра на София в продължение на два часа.

Коледният концерт ще се излъчи онлайн през същия ден (тази неделя - 20.12.2020 г.) от 18 часа в YouTube канала на Виктория Георгиева и в нейната официална страница във Фейсбук. В профила на певицата в Инстаграм зрителите ще могат да се включват в игра за спечелване на подаръци за Коледа.

"Нямам търпение за тази коледна обиколка. Измина една доста тежка година, която искам да изпратим с усмивка и положителни емоции. Вярвам, че можем поне за малко да се откъснем от случващото се и да се потопим в магията на Коледа. Затова искам да благодаря на нашите партньори за Евровизия, които правят този концерт възможен. Заедно с тях ще зарадваме всички със страхотни подаръци, които ще стоплят душата не само на зрителите на онлайн концерта, но и на прекрасните им животинки. Надявам се, че музикалният бус ще създаде коледна атмосфера по улиците на София и ще зарадва много хора", сподели изпълнителката на "Ugly Cry".

Снимка: Евровизия

Виктория продължава с подготовката си за конкурса Евровизия 2021. В Ротердам тя ще представи страната ни пред близо 200 милиона зрители. През ноември месец тя представи една от потенциалните песни, които може да изпълни в Ротердам. Само в рамките на 48 часа новината бе отразена в медии в над 14 държави, а песента беше включена на ротация в български и международни радиа и музикални телевизии.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа.