Преди няколко дни 22-годишната Медоу Уокър, дъщеря на покойния актьор Пол Уокър, каза "да" на своя любим Луис Торнтън-Алан. Церемонията се е състояла на плажа в Доминиканската република.

Медоу Уокър сподели няколко снимки от сватбата и черно-бяло видео, придружено от надпис "Оженихме се".

Новината бързо стигна до феновете на "Бързи и яростни".

Пол Уокър загина през 2013 г. при автомобилна катастрофа, когато беше само на 40 години. Смъртта му шокира феновете и колегите му, особено Вин Дизел, който обеща да се грижи за дъщеря му и да я придружава в най-важните моменти за нея.

За мнозина това, че актьорът придружи Медоу на сватбата й е доказателство, че той спазва обещанието, което е дал на приятеля си, поради което хиляди фенове в социалните мрежи се развълнуваха от жеста.

В началото на август дъщерята на Пол Уокър съобщи, че се е сгодила за приятеля си Луис Торнтън-Алан.

В сватбения си ден булката е била облечена в копринена бяла рокля, като пред списание "Vogue" тя споделя, че пандемията е възпрепятствала някои от сватбените им планове.

Пол Уокър беше женен за Ребека Макбрейн, от която има единствената им дъщеря Медоу. Младото момиче е живяло с майка си през първите 13 години, но се премества при Пол през 2011 г., след като той получава пълно попечителство. Когато актьорът умира, Дизел става настойник на Медоу.