В навечерието на Оскарите, когато филмът за техния живот и професионални подвизи ще се бори за статуетката - "Методът Уилямс", двете големи тенисистки Винъс и Серина Уилямс зашемятват с визията си по черни бански от корицата на мартенския брой на "Harpers's Bazaar". В интервюто 41-годишната Винъс споделя, още от ранна възраст всичко, което правят, е да се трудят.

"Мисля, че за Серина и за мен, свободата е сюрреалистична. Никога не сме били свободни. Не знам как ще е я възприемем", каза тя по повод пенсионирането им от корта.

На снимката на корицата Серина е подпряла буза върху бицепса на сестра си, докато гледат към камерата, отбелязва "Daily Mail".

Серина демонстрира невероятната си фигура в цял бански на "Norma Kamali", като допълва шик излъчването си с бижута на Cartier, диамантени колиета и големи кръгли обеци.

Стройната физика на Винъс си личи от банския костюм на "Sara Christina", който тя съчетала с диамантени обеци "Panthère De Cartier".

Винъс се пошегува още: "Серена и аз смятаме да станем културистки след тениса. Може да е екстремно. Може да не се случи точно така, но никога не се знае".

Междувременно Серена обясни, че победите й на корта не влияят на ежедневния й живот. "Не искам да мисля за това, че напускам. Просто мисля за това коя съм всеки ден зад затворените врати и зад камерите. И това е, върху което се фокусирам".

Винъс допълни, че се чувства вдъхновена и от други хора, които правят промените реалност. Тя добави и че харесва дизайна, менторството и да предава това, което, умее. Така че ако стане треньор, това може да е само добра новина за бъдещите тенисисти.

Макар и двете сестри да са постигнали забележителни постижения в дългата си кариера, Винъс побърза да похвали сестра си, споменавайки 23-те титли на Серина от Големия шлем. "Серена е тази с всички трофеи", каза тя пред Harper's, въпреки че е била коронована за шампионка от Големия шлем седем пъти. А във филма, Серина е по-неглижираната, на която по-малко се обръща внимание. Но баща им пророчески казва, че един ден тя ще е най-добра във вселената.

"Обикновено в едно семейство има един добър играч, а другият не е толкова страхотен", каза Винъс. Тя продължи: "Хората казваха на Серина, че няма да бъде страхотна. Безстрашието, с което тя подходи към играта, беше нещо, на което винаги съм се възхищавала. Тя не приема второто място. Изрично ми е казвала, че играе само за първото", призна Винъс. А сестра й допълни за филма, на който са и продуценти, че това не разказ за спорта, а за живота на едно семейство.