Снимките запечатват онези специални мигове, които човек иска да помни винаги. Те притежават способността да "превъртат лентата назад", отвеждайки зрителя им към едно различно, отминало време. Всички ние обичаме да си припомняме различните събития, изградили житейския ни път, ето защо често разглеждаме изображенията, превърнали се в пазители на личната ни история.

Наскоро Камелия реши да отправи поглед към миналото, надничайки в младежките си години. Певицата обаче разреши на почитателите си да я придружат в тази разходка по носталгичния булевард на нейните спомени.

Вижте кадъра >>

Блондинката, която за втори път е треньор в музикалното предаване "Гласът на България", публикува в официалната си Фейсбук страница черно-бял кадър от времето, когато е била ученичка. На фотографията дългата ѝ кестенява коса е сплетена на плитка, която е преметната през едното ѝ рамо, и има бретон.

Изображението вероятно е заснето в Чипровци, където попфолк звездата е родена и учила. Всъщност, нейният музикален дебют е като солист именно на училищния хор, с който изпълнява руска песен през 1982 г., когато е на 11-годишна възраст.

"Малко момиченце с големи мечти ... ех, животе!", гласи посланието към публикацията ѝ сега, събрала хиляди харесвания.

Почитателите ѝ изписаха редица комплименти под снимката, единодушно стигнали до заключението, че изпълнителката почти не се е променила, като се изключи цвета на косата ѝ.

"Няма голяма разлика", "И като малка, и като голяма си хубавелка", "Как си ти личи дяволската закачлива усмивчица още от тогава!" и "Прекрасна си" са само една малка част от думите, които феновете ѝ написаха.