По принцип ролята на актьора е пред камерата или на сцената. Има обаче хора с множество таланти, които се справят еднакво добре както пред, така и зад камерата. Един от тях безспорно е Владимир Карамазов. Той отдавна е познат на публиката с успешните си роли в театъра и в киното, но и със страстта си към моторите и фотографията. Е, този път любимецът на българската публика може да се похвали и с първата си награда в областта на неговата страст - фотографията.

Актьорът е публикувал снимка, на която държи отличието, както и две от неговите произведения, които са го довели до финала на фото конкурс.

Вижте кадрите >>

"Вчера получих първата си фотографска награда. Няма да скрия, че съм щастлив. За пореден път разбрах, че си обичам характера, който ми помага да преследвам целите си до край. А и факта, че любимото занимание успях да вдигна на друго ниво и превърнах във форма на мое изкуство много ме радва. Винаги съм се стремял с нещата с които се захвана да ги отлепя от посредствеността. Благодаря на Фото Академия за наградите, за бъдещата изложба, която ми подариха и за приемането ми като член на Фото Академия "Янка Кюркчиева" Това са кадрите с които стигнах до финала.", гласи посланието на Карамазов в социалната мрежа.

Актьорът има и още една голяма страст, освен моторите и фотографията, и това са пътешествията до близки и далечни дестинации. Разбира се, всички тези негови увлечения са взаимно свързани и Владимир Карамазов доказва, че със старание и хъс, човек може да бъде успешен не само в една сфера.