Внучката на Тодор Колев - актрисата Теодора Кулева, е бременна в шестия месец и скоро очаква раждането на първото си дете.

Теди, която, без много шум, през януари миналата година се омъжи за британеца Джоузеф Гууд и стана госпожа Гууд, през януари тази година публикува свои снимки, на които се вижда, че е бременна.

Вижте кадите >>

До последната снимка, която Теди е споделила в Инстаграм профила си, тя е написала:

"Шест месеца пълни с емоции, въпроси и толкова много надежда!

Надеждата е още там и се надявам всеки ден, че ще е добре. Майките познават тази надежда, надеждата за бъдещето и сладкия, любящ страх и щастие от това, което ще дойде."

На снимките, които актрисата е споделила по време на коледните празници също загатва за щастливото очакване, като нежно е поставила ръка на корема си.

Един от последователите на Теодора в социалната мрежа я е попитал дали бебето е момче или момиче, на което актрисата е отговорила с емотикон на розова панделка, затова предполагаме, че бъдещата майка очаква момиченце.

Кулева стана особено популярно лице за българските зрители, след като се превъплъти в ролята на д-р Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот".