В началото на месец януари т.г. стана ясно, че внучката на покойния Тодор Колев - Теодора Кулева, която върви по стъпките на своя именит дядо, е бременна в шестия месец. Тогава актрисата, която в началото на миналата година стана госпожа Гууд, след като без излишен шум и суета официално се врече в любов на британеца Джоузеф, обяви радостната вест чрез снимки, разкриващи заобленият ѝ корем.

На въпрос за пола на бъдещата ѝ рожба, зададен ѝ по онова време от неин почитател, тя не даде прям отговор, а чрез емотикон с розова панделка единствено загатна, че е възможно детето е бъде момиче. Преди няколко часа обаче догадките се потвърдиха.

Вижте кадъра >>

В социалните мрежи Теди публикува първото селфи с дъщеря си, лежаща върху гърдите ѝ, от болничната стая. На изображението гордата майка гледа към обектива с лека усмивка, докато с една ръка нежно придържа завитото с розово одеяло телце на наследницата си.

"Днес на 05.05.2020 г. се роди Джейна Джоузеф Гууд", гласи посланието към кадъра.

След сватбата си с британеца, блондинката се премести да живее с него в Обединеното кралство, но заради наближаващия ѝ термин на раждане, през март т.г. двойката реши да се върне обратно в България, където ще могат да разчитат на помощта на майката на Теди за отглеждането на детето.

Кулева стана популярна за българските зрители с ролята си на д-р Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот". А през януари тази година тя присъства на премиерата на филма "Екшън", в който също има роля.