Много скоро след като братовчедката на Луи - Шарлот Казираги, се омъжи за своя любим, внукът на Грейс Кели също се готови за кралска сватба.

Луи Дюкре - син на принцесата на Монако Стефани и бившия ѝ съпруг Даниел Дюкре, ще се ожени за бившата си съученичка Мари Шевалие, пише Townandcountrymag.

Вижте снимки на двойката >>

Двамата се срещат преди седем години, когато учат заедно в бизнес училището SKEMA във Франция. Сгодяват се през  2018 г., след като Дюкре прави възможно най-романтичното предложение за брак на Мари на плажа и споделя за това в Инстаграм профила си през февруари миналата година.

"Нека ви представя бъдещата госпожа Дюкре. Тя каза "Да" и вече сме сгодени", пише Луи към кадрите в социалната мрежа.

Луи Дюкре и Мари Шевалие

Снимка: Instagram

Луи Дюкре и Мари Шевалие

Снимка: Instagram

Сватбата ще бъде на 27 юли. Според сп. Hello двойката ще се венче в Катедралата в Монако. Мястото е предпочетено, защото Луи искал да бъде близо до своя дядо - принц Рение III, който е погребан там.

Очаква се да присъстват седем кралски особи на церемонията, сред тях чичото на Луи Дюкре и настоящ монарх - принц Албер и съпругата му принцеса Шарлен, принцеса Стефани и принцеса Каролин, както и сестрата на Луи - Паулин Дюкре и доведената му сестра Камил Готлиб.

Вероятно булката ще бъде с рокля на Rosa Clara. Това твърдение се появи, след като Мари Шевалие пусна видео, на което носи калъф за дрехи с името на марката и към което бе написала "#itsgettingreal" ("случва се").