Харизматичната къдрокоса водеща на bTV - Александра Кръстева, стана майка за първи път, при това на един от най-прекрасните празници, а именно Деня на християнското семейство, който православната църква отбеляза вчера, на фона на президентските избори. Брюнетката роди в столичната болница "Токуда", давайки живот на малкия Виктор, както двамата с баща му са решили да кръстят бебето.

В разгара на тазгодишното лято журналистката сподели в предаването "Тази събота и неделя" пред колежките си Жени Марчева и Диана Любенова, че очаква първата си рожба. Тогава тя определи бременността си като най-голямата радост, която ѝ се е случвала. Именно заради нея обаче Алекс взе решението да напусне малкия екран, за да има достатъчно време да се подготви за предстоящото ѝ предизвикателство, както тя сама го определи.

Вижте снимки на Александра >>

Алекс се врече в любов на своята дългогодишна половинка Владислав Стоянов през август 2020 г. Двамата си казаха заветното "Да" на романтична церемония пред очите на най-близките си хора, състояла в построения около 1810 г. храм "Успение Богородично", извисяващ се на малък полуостров над морските вълни в курортното селище Царево. Събитието се проведе в много тесен кръг, без излишен шум.

Мястото на сватбата не е никак случайно, а зад решението на младоженците се крие интересна история, тъй като двамата за първи път стъпват там преди две години. Тогава се запознават с отец Стоян, който още по онова време е сигурен, че някой ден, когато са готови тази важна стъпка, той ще бъде този, който ще венчае влюбените. Думите му действително се оказват предсказание.

Любопитен факт е, че Кръстева избира булчинската си рокля в интернет. Но въпреки че я харесва още от пръв поглед, тя все пак пробва други тоалети. В крайна сметка обаче се връща на първия си избор.

Александра и любимият ѝ се запознават чрез общи приятели, които им уреждат среща, тъй като са на мнение, че двамата ще си допаднат. Оказват се прави, защото, въпреки че дори не знаят как изглежда другият, преди да застанат очи в очи, те прекарват 7 часа заедно. Предложението за брак на Владислав идва навръх Коледа през миналата година, а ето че днес официално са съпруг и съпруга.